Bygget til mennesker

Mød beboerne

Midt imellem byen og åen

Efter jeg blev skilt, og min søn flyttede hjemmefra, føltes mit parcelhus i Tommerup pludselig meget stort. Jeg var samtidig træt af at ordne hus, have og indkørsel og ville gerne tættere på centrum. Skt. Jørgens Engen har den helt perfekte beliggenhed for mig.

Masser af lys

Vi havde egentlig kigget på et andet sted, men så var vi hernede til et åbent hus i 2018. Vi syntes, det var et smukt byggeri i lyse, fine mursten. Og så var beliggenheden ved vandet selvfølgelig tiltrækkende.

En frisk begyndelse

Jeg skulle flytte hjemmefra og havde egentlig ikke lyst til at forlade Fyn, hvor jeg kommer fra. Jeg havde kig på noget dér, men havde svært ved at finde noget, der fungerede med min hund. Så besøgte jeg min veninde, som også bor her.

Her er det ikke noget problem at tage opvasken

Jeg havde lagt mærke til ejendommen her allerede under opførslen, fordi den skilte sig ud fra det øvrige nybyggeri i området. Her er lagt mere vægt på detaljerne end på mange af de andre nye bygninger.

Udsigt til hav, vindmøller og Malmø

Vi boede i Irland i en del år, og da vi skulle tilbage, vidste vi fra min søster, som bor i nærheden, at området her er godt. Her er børnevenligt, og jeg kunne nemt se mig selv gå en masse ture i Amager Strandpark med barnevognen.

Se, hvad vi har skabt

Siden 1986 har vi skabt mere end 8.000 boliger og erhvervslokaler. Dem er vi stolte af. Se et udvalg af dem her.

Websitet anvender cookies – Vi anvender cookies for at sikre dig at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det. Læs mere