Masser af lys

Vi havde egentlig kigget på et andet sted, men så var vi hernede til et åbent hus i 2018. Vi syntes, det var et smukt byggeri i lyse, fine mursten. Og så var beliggenheden ved vandet selvfølgelig tiltrækkende.

Men det, der gjorde det største indtryk, var at stå i soveværelset, der vender ud mod fjorden, og tænke på, at vi ville stå op til den solopgang hver dag. For der var to ting, vi vægtede: Den ene var udsigt, den anden var lysindfald. Her får vi det hele. Til den anden side har vi udsigt ud over midtbyen og får lyset derfra om aftenen. Det påvirker sindet og er ren velvære for krop og sind. Lyset er jo en kilde til vitamin.

Så vi elsker at sidde i sofaen i stuen og nyde lyset over byen. Tove holder meget af at stå i køkkenet og for eksempel presse appelsiner, mens hun kigger på vandet. Når vi holder fri, sidder vi på vores østvendte terrasse fra otte til ti og får vores morgenmad. Det er simpelthen fantastisk. Siden vi er flyttet ind, har vi også lagt mere mærke til, hvordan der er tænkt på logistikken rundt om i området. At man nemt og hurtigt kan komme fra lejligheden og til depotrummet eller til parkeringen. Her er simpelthen bare et godt flow.

Websitet anvender cookies – Vi anvender cookies for at sikre dig at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det. Læs mere