Midt imellem byen og åen

Efter jeg blev skilt, og min søn flyttede hjemmefra, føltes mit parcelhus i Tommerup pludselig meget stort. Jeg var samtidig træt af at ordne hus, have og indkørsel og ville gerne tættere på centrum. Skt. Jørgens Engen har den helt perfekte beliggenhed for mig.

Her bor jeg i stille og rolige omgivelser, men alligevel i gåafstand fra byens mange kulturoplevelser, restauranter og Odenses hyggelige havnemiljø. Rækkehuset er næsten vedligeholdelsesfrit, og her er ikke noget græs, der skal slås.

Lige uden for terrassedøren ligger den nye bypark, som Odense Kommune har anlagt. Og med Å-stien blot 100 meter væk, er det bare på med løbeskoene og afsted. Det er fantastisk. Min kæreste og jeg holder meget af at sidde på terrassen, som ligger helt ud til engen. Og selvom vi bor tæt her i rækkehusene, så afskærmer skurene på terrassen ind til naboerne, hvilket giver et godt privatliv, hvor vi kan sidde helt ugenert og nyde udsigt og udeliv. Ikke at vi har noget imod naboerne. Vi har faktisk et rigtigt godt sammenhold her, og vi holder nogle ordentlige sommerfester.

Websitet anvender cookies – Vi anvender cookies for at sikre dig at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det. Læs mere