Udsigt til hav, vindmøller og Malmø

Vi boede i Irland i en del år, og da vi skulle tilbage, vidste vi fra min søster, som bor i nærheden, at området her er godt. Her er børnevenligt, og jeg kunne nemt se mig selv gå en masse ture i Amager Strandpark med barnevognen.

Selve lejligheden var love at first sight. Efter Dublin, hvor det er svært at finde noget af høj kvalitet, var det dejligt at træde ind i noget så lækkert og lyst. Udsigten er som på et seks-stjernet hotel med hav, vindmøller og Malmø, men der er også nogle helt lavpraktiske fordele, for eksempel at der er et separat bryggers, så vi ikke behøver at høre på vaskemaskinen og tørretumbleren. I Irland lejer man i reglen boliger møbleret, så vi var helt klar til at give stedet vores egen identitet og indrette soveværelse, et børneværelse og et kombineret gæsteværelse og gamerrum.

Så kan jeg lukke døren, når Nicholas spiller Counter-Strike. I stuen har vi indrettet et hyggehjørne ved vinduet, hvor der er havudsigt. Der kommer til at være sofa, tv og en stol, hvor jeg har en forventning om at komme til at sidde en masse morgener under min barsel, når jeg er blevet vækket alt for tidligt. Forhåbentlig er jeg vågen nok til at kunne registrere solopgangen.

Websitet anvender cookies – Vi anvender cookies for at sikre dig at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det. Læs mere