Byggerier & boliger

Bygget til mennesker

Vi bygger stort og småt. I Øst og i Vest. Vi bygger til dem, der skal bygge rede. Og til dem, der hellere vil bruge tiden på andet end vedligehold af en ældre ejendom. 

Find dit nye hjem

Mød beboerne

At bygge hjem handler mest af alt om de mennesker, som skal bo og leve i dem. I AG Gruppen bygger vi hjem til det liv, vi lever, og til dem vi lever det med. Hjem til at elske, skændes og danse i. Og i en kvalitet der kan tåle livet. Vi har talt med vores beboere om, hvad de sætter pris på i deres hjem. 

Se vores projekter

For AG Gruppen er boliger meget mere end rationelle kvadratmetre, som skal udnyttes bedst muligt. Det er først og fremmest rammen om vores hverdagsliv, vores drømme for fremtiden og vores bidrag til byens fortsatte positive udvikling. Siden 1986 har vi opført mere end 8.000 nye hjem. Dem er vi stolte af. 

“Hos AG Gruppen har vi en ambition om at bygge i høj kvalitet og med et dedikeret fokus på bæredygtighed. Det er nødvendigt for at sikre, at både byggerierne og den jord, de er bygget på, også er her om 100 år”

– Robin Feddern, bestyrelsesformand, AG Gruppen

Websitet anvender cookies – Vi anvender cookies for at sikre dig at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det. Læs mere