En frisk begyndelse

Jeg skulle flytte hjemmefra og havde egentlig ikke lyst til at forlade Fyn, hvor jeg kommer fra. Jeg havde kig på noget dér, men havde svært ved at finde noget, der fungerede med min hund. Så besøgte jeg min veninde, som også bor her.

Jeg kunne godt lide, at det var så lyst, lækkert og symmetrisk. Elevatoren var også vigtig for mig, fordi jeg nemt kan komme op og ned med hunden, og her er store grønne områder lige uden for døren. Når det nu er min første lejlighed, er det også en rar tanke, at alt er nyt, og jeg er lejlighedens første beboer. Det føles virkelig som en frisk begyndelse. Og det er vigtigt for mig at føle mig godt til rette, fordi jeg arbejder hjemmefra.

Her har jeg især glæde af, at lyset er så godt, når jeg skal tage billeder eller lave videoer. Her bor mange unge, blandt andet et par drengegrupper i min opgang, og vi har allerede et rigtig godt sammenhold. Fra nogle af mine venner og veninder har jeg hørt, at de synes, det var sådan lidt sørgeligt, da de var flyttet, og deres forældre kørte hjem. Sådan har det slet ikke været for mig. Jeg er lige, hvor jeg vil være.

Websitet anvender cookies – Vi anvender cookies for at sikre dig at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det. Læs mere