Om AG Gruppen

Vores byggesten

Et byggeri består ikke bare af mørtel og mursten, men også af erfaring og kompetence. I mere end 37 år har vi bygget boliger til danskerne, og det kan vi kun, fordi vi har de helt rigtige mennesker til at løfte opgaven. 

Vi bygger på troværdighed og erfaring

Med mere end 37 års erfaring er AG Gruppen en særdeles erfaren spiller på det danske ejendomsmarked, men vi er også stadig en ung virksomhed i en rivende udvikling. Vi tror på, at vi aldrig er bedre end det sidste byggeri, vi har afleveret, og derfor er troværdighed og ordentlighed også støbt ind i vores fælles fundament. 

Vi bygger boliger til danskerne og det liv, de lever – også når det liv ændrer sig. Derfor skal vi hele tiden være på forkant. Vi skal forstå udviklingen og finde de områder, som fremtidens boligkøbere vil bo i. Det kan vi kun gøre, fordi vi har så dygtige medarbejdere på tværs af virksomheden i dag. Måske vil du være en af dem i morgen? 

Medarbejdere

Find os her

Job & Karriere

Bliv en del af os

Fakta om AG Gruppen

Læs mere om vores virksomhed

Se, hvor du kan komme til at bo i fremtiden

Websitet anvender cookies – Vi anvender cookies for at sikre dig at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det. Læs mere