Vores byggesten

Vi bygger med hjertet. Og med hjernen. På den måde kan vi skabe kvalitetsejendomme med plads til mennesket – og samtidig have pæne tal på bundlinjen.

 

Lad os bare kalde det sjæl

En af de bedste ting ved mennesket er, at det næsten altid stræber efter et mål. Det drømmer. Det brænder for noget. Noget, der skal ændres, noget, der skal gøres bedre. Hvis man mister den passion – sjælen, om man vil – ja, så kan man lige så godt lukke og slukke.
Men at være stræbsom og passioneret betyder jo ikke, at man bare skal kværne tankeløst derudad. Det skal man ikke, for så går det galt. Man skal stoppe op undervejs og tænke sig godt om. Den kombination har i hvert fald virket for os.

Hvem er vi egentlig

AG Gruppen er en privatejet virksomhed, som har bygget hjem siden 1986. Dengang hed vi Arkitektgruppen og vores første projekt var 23 parcelhuse i Højby på Fyn. Siden da har vi stået bag mere end 7500 boliger og erhvervslokaler, og i dag er vi ca. 80 medarbejdere fordelt på hovedkontoret Hollufgård i Odense, salgskontorene i København og Aarhus og vores mange byggepladser landet over.

Men selvom vi er vokset og er gået fra at være projektudviklere og totalentreprenører til nu at kunne tilbyde full-service ejendomsudvikling, er udgangspunktet stadig det samme: Vi brænder for det, vi laver, vi tænker os om, vi holder ord, og vi gør aldrig noget halvt. Det gælder for alle vores aktiviteter, fra byggevirksomhed til investeringsrelationer og strategiske samarbejder.

God, gammeldags bæredygtighed

I AG Gruppen gør vi os umage. Ikke kun med hensyn til konstruktionen af ejendommene, men også når det kommer til byggeriets påvirkning af den omkringliggende verden. På den måde arbejder vi aktivt for at skabe et byggeri, der kan bære, i dobbelt forstand. For det første gør vi tingene ordentligt ved at skabe noget, der kan holde, også om 100 år. For det andet vælger vi alt fra byggematerialer til transportform med omtanke, så det skader miljøet og klimaet mindst muligt.

Vi kan ikke tage æren for vores fine, gamle hovedkvarter, Hollufgård. Men det er faktisk et rigtig godt eksempel på bæredygtighed. Hollufgård blev nemlig skabt af genbrugsmaterialer i 1577. Materialerne stammede fra Hjallese Kirke, som blev bygget i 1183. Det er snart et stykke tid siden, og bygningen har det stadig fortrinligt. Bevares. Der er blevet skiftet lidt ud undervejs, men alligevel.

Økonomisk set

Gennem mange år har vi opbygget en stærk position i markedet. Ikke mindst fordi vi leverer byggerier i en høj kvalitet – til den aftalte tid og pris. Vi er AAA-ratede og leverer stærke resultater.

I 2018 omsatte vi for 483,7 millioner kr. med et overskud på 77,1 millioner kr., samt en egenkapital på 273 millioner pr. 31.12.2018.

Se vores årsregnskab her

Årsrapport
 

Grøn Smiley og godt arbejdsmiljø

I AG Gruppen gør vi meget for at sikre det gode arbejdsmiljø. Både for egne medarbejdere og for de håndværkere, der arbejder på vores byggepladser. For omverdenen viser vi det bl.a. ved den grønne smiley, som vi har fået tildelt af arbejdstilsynet for vores gode arbejdsmiljø.

Men endnu vigtigere viser vi det hver dag internt i organisationen ved at passe godt på vores medarbejdere. Her skal være højt til loftet og frihed til at have det sjovt, trives og udvikle sig i sit arbejdsliv. Og samtidig skal der være rum til et liv udenfor arbejdspladsen – det ved vi giver de gladeste medarbejdere.

 
 

Se hvad vi kan

Vi udvikler. Vi opfører. Og vi afleverer de nøglefærdige byggerier. Til den aftalte tid, pris og kvalitet.

Se hvad vi kan