Skabt med omtanke.

Siden 1986 har vi udviklet mere end 7500 boliger og erhvervsejendomme. Og grundprincipperne er stadig de samme. Dem kan du læse mere om her.

 

Kunsten at stille krav

”Se din by fra tårnets top”. Fugleperspektivet. Bygningernes forbindelse til hinanden. Vejene, stierne, parkerne, menneskene. Det store billede, de overordnede sammenhænge. Den slags er vigtigt. Men det er også vigtigt at zoome ind: på den enkelte bygning, den enkelte lejlighed, det enkelte rum, det enkelte hjørne med den enkelte samling, hvor to paneler kan mødes på fornemste vis.
Den slags detaljer er vi kendt for at gå op i. Og det er vi stolte af. Hvis de ikke er i orden, kan det nemlig smitte, og så har vi balladen: Fra det enkelte hjørne til det enkelte rum til den enkelte lejlighed til den enkelte bygning – og videre til det helt store fugleperspektiv, hvor alting sejler. På den måde kan den uanselige detalje vokse sig temmelig stor. Det er derfor, vi aldrig skærer nogen hjørner.

 

Pernittengryn

Vi samarbejder meget gerne med andre, men det betyder ikke, at vi slipper tøjlerne. Det er nemlig vores ansvar, at vores høje kvalitetskrav altid overholdes. Og derfor er vi inde over alt hele vejen gennem projektet - ned til den enkelte vindueshaspe.

Modeluner

Nogle ting er spændende her og nu. Se dér, siger man – og ryster på hovedet 10 år senere. Se dér-effekten betyder ikke så meget for os. Vi går ikke op i modeluner. Derimod går vi op i at bygge noget, som man ikke ryster på hovedet af om 10 eller 100 år.

Omtanke

Det smukke ved mennesket er, at det kan stoppe op og tænke sig om. Hvor skal vi hen? Hvad er det, vi vil? Og hvordan kan vi gøre det hele lidt bedre? Den slags bør man jævnligt spørge sig selv om. Det gør vi i hvert fald - ikke mindst når vi udvikler ejendomme.

Plads!

Det handler om at skabe plads til mennesker. Mennesker, der bor, lever, arbejder. Det er mennesket, som er i centrum. Altid. Eller sådan synes vi i hvert fald, det bør være.

 
 

Bæredygtig byudvikling

Udvikling af nye, bæredygtige løsninger er et vigtigt fokusområde i AG Gruppen, og vi tænker bæredygtighed ind i vores projekter, hvor det kan betale sig. Både på den økonomiske bundlinje og på den menneskelige. Ikke bare fordi vi vil være en del af trenden, men fordi det giver rigtig god mening. For dem, der skal bo i boligerne nu og her, og for de kommende generationer.

Vi udvikler både svanemærkede og DGNB certificerede byggerier og arbejder med upcyclede byggematerialer. Det betyder, at vi lever op til nogle af de højeste miljømæssige, økonomiske, sociale, tekniske og procesmæssige krav i vores projekter. Vi er begejstrede for, at vi med vores mange års ekspertise kan være med til at virkeliggøre nogle af de bæredygtighedsidealer og -ideer, som længe har været efterspurgt i branchen. Og dermed konvertere vores erfaringer med boligbyggeri til nye spændende hjem - som man kan bo i, men som også er bæredygtige og til gavn for miljøet – uden at gå på kompromis med æstetik, funktionalitet eller kvalitet.

 

Lad os bare kalde det sjæl