Vores byggesten

Job & Karriere

Ledige stillinger

AG Gruppen er en af Danmarks førende ejendomsudviklere, der udvikler og bygger fast ejendom i Hovedstadsområdet, på Fyn og i Jylland, ofte i et fælles ejerskab med institutionelle investorer og fonde.
Vi har eksisteret siden 1986 og har de seneste år gennemgået en større transformation og vækst, der kalder på nye og stærke kompetencer i virksomheden. Vi søger derfor en selvstændig og faglig kompetent konsulent indenfor public affairs.

OM JOBBET
Som Public Affairs Konsulent vil du indgå i et team, der har fokus på at synliggøre vores vision for strategisk byudvikling, boliger, daglig interessevaretagelse i forhold til det administrative- og politiske system. Samtidigt vil du bidrage til at drive vigtige, strategiske temaer for bl.a. bæredygtighed, projektudvikling og kommunikation indenfor ejendomsbranchen.

Vi forestiller os, at du har en relevant akademisk baggrund, – men vigtigere er, at du har fagligheden, modet og en naturlig autoritet til at arbejde selvstændigt med kommunikation – og politisk varetagelse.

DINE PRIMÆRE OPGAVER BLIVER FØLGENDE

  • I et tæt samarbejde med vores Public Affairs direktør, skal du sikre en fortsat udvikling af kommunikations- og public affairs-strategien med henblik på at styrke AG Gruppens profil overfor medarbejdere og eksterne interessenter.
  • Udvikle og vedligeholde succesfulde relationer med politiske interessenter, medier og andre interessenter.
  • Udfolde fortællingen om AG Gruppens strategiske mål og forretningsmæssige resultater internt og eksternt.
  • Vedligeholde og udvikle vores SoMe-kanaler, intranet m.m.
  • Arbejdet med sociale medier som en naturlig strategisk og taktisk platform.
  • Stærk til at kommunikere i skrift og tale til forskellige målgrupper på en ordentlig og inspirerende måde.


HVORDAN SER HVERDAGEN UD HOS AG GRUPPEN?

Som Public Affairs konsulent bliver du en del af en virksomhed, hvor skaberånden hersker, og hvor professionalisme, integritet og innovation vægtes højt.
Genvejen til gode løsninger går gennem dedikerede medarbejdere. Derfor sigter vi mod at skabe et motiverende arbejdsmiljø med fokus på samarbejde, samt faglig og personlig udvikling.
Synes du, at ovenstående lyder interessant, og kan du identificere dig med virksomhedens værdier?

Send din ansøgning her

Har du erfaring med byggeledelse og interesse i opførelse af nybyggeri med fokus på bæredygtighed og høj kvalitet?

Så bliv byggeleder på en af vores mange byggepladser i Storkøbenhavn.

Vi søger lige nu byggeledere, som har erfaring med byggeledelse og en bred byggefaglig viden. Du har erfaring i samarbejde med underentreprenører på større byggeprojekter og kan skabe et godt og tillidsfuldt samarbejde på byggepladsen. Til gengæld tilbyder vi en spændende arbejdsplads med stor frihed i hverdagen og fantastiske kollegaer, som alle brænder for godt byggeri.

Læs mere om stillingen her

Er du bygningskonstruktørstuderende, og har du interesse i opførelse af nybyggeri med fokus på bæredygtighed og høj kvalitet?

Så bliv praktikant på en af vores mange byggepladser.

Vi søger altid dygtige bygningskonstruktørpraktikanter, og en praktikplads i AG Gruppen kan være en god start til din fremtidige karriere. Vi har nemlig rigtig god erfaring med at ansætte tidligere praktikanter efter endt uddannelse.

Upload din ansøgning her

Vil du også gerne bygge din karriere i AG Gruppen?
Så er du meget velkommen til at uploade os din uopfordrede ansøgning og CV. Vi er altid interesserede i at høre hvilke erfaringer, kompetencer og kvalifikationer, du kan bidrage med.

Upload din ansøgning her

5 fordele ved at arbejde for os

Frihed

Når du arbejder i AG Gruppen, er det dig, der skal tage teten, styre projektet og få tingene til at klappe. Vi stiller høje krav men tilbyder også stor frihed i jobbet.

Kvalitet

Her i huset tror vi på, at kvaliteten skal være høj i alle sammenhænge. Det gælder selvfølgelig rent fagligt, men også på andre planer: Fra den kunst, der hænger på væggene, til den mad, der serveres i kantinen.

Fællesskab

Vi arbejder en del, men ikke hele tiden. Nogle af os løber og cykler, andre nyder gourmetmad og smager på vin. Og så holder vi jævnligt nogle festlige arrangementer.

Udvikling

Vi udvikler ikke kun ejendomme, vi udvikler også vores kompetencer gennem kurser og efteruddannelser. Og hvert år tager vi alle sammen af sted på seminar med workshops, teambuilding og socialt samvær.

Energi

Vores frokostordning har en fornuftig balance mellem velsmag og sundhed. Og det gælder uanset, om du arbejder på et af vores kontorer eller ude på byggepladsen.

Samarbejde

Samspil skaber stærkt byggeri

I AG Gruppen er der ikke langt fra tale til handling. Hvis det giver mening at gøre noget, så gør vi det, og hvis det ikke giver mening, så lader vi være. Samtidig gør det hverdagen nemmere, at vi arbejder i hele processer, og at vi ikke har processer bare for processernes skyld.
På byggepladsen

Jeg skal kunne se mig selv bo her

Jeg skal kunne se mig selv bo her. Og beboeren skal føle sig hjemme med det samme. Jeg hørte på et tidspunkt nogen sige, at jeg burde være i hver lejlighed fem-syv gange. Men jeg er i hver lejlighed 15-20 gange. Først når jeg har sikret mig, at der ikke er spor fra vanddråber efter slutrengøringen, låser jeg døren.

Websitet anvender cookies – Vi anvender cookies for at sikre dig at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det. Læs mere