Vores byggesten

Job & Karriere

Ledige stillinger

Som indkøber får du ansvar for at drive indkøbs processen på udvalgte projekter, og indgår i et dynamisk team med reference til kalkulations- og indkøbschefen. Du vil indgå i en matrixorganisation, hvor projektreferencen på det enkelte projekt er projektchefen.

Du er med på projekterne fra idéfasen til færdigt byggeri og stillingen spænder derfor bredt, med mange udfordringer, og stort ansvar, men indeholder også muligheden for at være med til og sætte dit eget præg på byggerierne og medvirke til at afdelingen udvikler sig i en retning hvor modelbaseret kalkulation er en naturlig del af dagligdagen.

Opgaverne spænder fra etablering af økonomisk overblik og beslutningsgrundlag for entreprise omkostninger, fra et skitseforslag, til efterfølgende at sikre beregning og kalkulation af projekterne gennem udbud af entrepriserne, samt forhandling og kontrahering, indenfor de fastlagte økonomiske rammer, som er lagt i fællesskab med projektchefen på sagen.

Derudover vil du blive involveret i andre spændende opgaver, som f. eks. udvælgelse af samarbejdspartnere, og forhandling af års- og samhandelsaftaler.

Se mere og søg her

Som projekteringsleder får du ansvar for at drive projekterings processen på udvalgte projekter, og indgår i et dynamisk samarbejde med bl.a. projektudviklere og projektchefer og ikke mindst kalkulation/indkøbsafdelingen. Du vil referere til projekteringschefen og indgå i en matrixorganisation, hvor projektreferencen på det enkelte projekt er projektchefen.

Du er med på projekterne fra projekteringsfasen til færdigt endeligt byggeprojekt og stillingen spænder derfor bredt, med mange udfordringer, og stort ansvar, men indeholder også muligheden for at være med til og sætte dit eget præg på byggerierne og medvirke til at de udvikler sig i en retning hvor modelbaseret kalkulation er en naturlig del af dagligdagen.

Opgaverne spænder fra indsamling af og formidling af projekteringsgrundlag, til udarbejdelse af tidsplaner for projektering af projekter, entrepriseomfang, afklaring og opfølgning på myndighedsforhold, afholdelse af projekteringsmøder, samt deltagelse i møder med bygherre, generel opfølgning på igangværende projekter, og endelig generelt bistå projektudvikling med nye opgaver. Indarbejdelse af DGNB fra start af udvikling på projekter, og frem til udførelsen indgår også i opgaverne.

Se mere og søg her

Er du bygningskonstruktørstuderende, og har du interesse i opførelse af nybyggeri med fokus på bæredygtighed og høj kvalitet?

SĂĄ bliv praktikant pĂĄ en af vores mange byggepladser.

Vi søger altid dygtige bygningskonstruktørpraktikanter, og en praktikplads i AG Gruppen kan være en god start til din fremtidige karriere. Vi har nemlig rigtig god erfaring med at ansætte tidligere praktikanter efter endt uddannelse.

Upload din ansøgning her

Vil du ogsĂĄ gerne bygge din karriere i AG Gruppen?
Så er du meget velkommen til at uploade os din uopfordrede ansøgning og CV. Vi er altid interesserede i at høre hvilke erfaringer, kompetencer og kvalifikationer, du kan bidrage med.

Upload din ansøgning her

5 fordele ved at arbejde for os

Frihed

Når du arbejder i AG Gruppen, er det dig, der skal tage teten, styre projektet og få tingene til at klappe. Vi stiller høje krav men tilbyder også stor frihed i jobbet.

Kvalitet

Her i huset tror vi på, at kvaliteten skal være høj i alle sammenhænge. Det gælder selvfølgelig rent fagligt, men også på andre planer: Fra den kunst, der hænger på væggene, til den mad, der serveres i kantinen.

Fællesskab

Vi arbejder en del, men ikke hele tiden. Nogle af os løber og cykler, andre nyder gourmetmad og smager på vin. Og så holder vi jævnligt nogle festlige arrangementer.

Udvikling

Vi udvikler ikke kun ejendomme, vi udvikler også vores kompetencer gennem kurser og efteruddannelser. Og hvert år tager vi alle sammen af sted på seminar med workshops, teambuilding og socialt samvær.

Energi

Vores frokostordning har en fornuftig balance mellem velsmag og sundhed. Og det gælder uanset, om du arbejder på et af vores kontorer eller ude på byggepladsen.

PĂĄ byggepladsen

Jeg skal kunne se mig selv bo her

Jeg skal kunne se mig selv bo her. Og beboeren skal føle sig hjemme med det samme. Jeg hørte på et tidspunkt nogen sige, at jeg burde være i hver lejlighed fem-syv gange. Men jeg er i hver lejlighed 15-20 gange. Først når jeg har sikret mig, at der ikke er spor fra vanddråber efter slutrengøringen, låser jeg døren.

Websitet anvender cookies – Vi anvender cookies for at sikre dig at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstĂĄet med det. Læs mere