Vores byggesten

Job & Karriere

Ledige stillinger

Er du bygningskonstruktørstuderende, og har du interesse i opførelse af nybyggeri med fokus på bæredygtighed og høj kvalitet?

SĂĄ bliv praktikant pĂĄ en af vores mange byggepladser.

Vi søger altid dygtige bygningskonstruktørpraktikanter, og en praktikplads i AG Gruppen kan være en god start til din fremtidige karriere. Vi har nemlig rigtig god erfaring med at ansætte tidligere praktikanter efter endt uddannelse.

Upload din ansøgning her

Vil du ogsĂĄ gerne bygge din karriere i AG Gruppen?
Så er du meget velkommen til at uploade os din uopfordrede ansøgning og CV. Vi er altid interesserede i at høre hvilke erfaringer, kompetencer og kvalifikationer, du kan bidrage med.

Upload din ansøgning her

5 fordele ved at arbejde for os

Frihed

Når du arbejder i AG Gruppen, er det dig, der skal tage teten, styre projektet og få tingene til at klappe. Vi stiller høje krav men tilbyder også stor frihed i jobbet.

Kvalitet

Her i huset tror vi på, at kvaliteten skal være høj i alle sammenhænge. Det gælder selvfølgelig rent fagligt, men også på andre planer: Fra den kunst, der hænger på væggene, til den mad, der serveres i kantinen.

Fællesskab

Vi arbejder en del, men ikke hele tiden. Nogle af os løber og cykler, andre nyder gourmetmad og smager på vin. Og så holder vi jævnligt nogle festlige arrangementer.

Udvikling

Vi udvikler ikke kun ejendomme, vi udvikler også vores kompetencer gennem kurser og efteruddannelser. Og hvert år tager vi alle sammen af sted på seminar med workshops, teambuilding og socialt samvær.

Energi

Vores frokostordning har en fornuftig balance mellem velsmag og sundhed. Og det gælder uanset, om du arbejder på et af vores kontorer eller ude på byggepladsen.

PĂĄ byggepladsen

Jeg skal kunne se mig selv bo her

Jeg skal kunne se mig selv bo her. Og beboeren skal føle sig hjemme med det samme. Jeg hørte på et tidspunkt nogen sige, at jeg burde være i hver lejlighed fem-syv gange. Men jeg er i hver lejlighed 15-20 gange. Først når jeg har sikret mig, at der ikke er spor fra vanddråber efter slutrengøringen, låser jeg døren.

Websitet anvender cookies – Vi anvender cookies for at sikre dig at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstĂĄet med det. Læs mere