Skabt med omtanke

Kvalitet & omtanke

Taksonomien er meget mere end CO2

EU vil accelerere den bæredygtige udvikling og skabe et mere transparent marked gennem et fælles regelsæt og bæredygtige investeringer. For os er det naturlig udvikling, som vi er mere end klar til at arbejde med.

Vi skal bygge, som vi aldrig har bygget før

Vi er en del af en branche, der for alvor skal til at se sig selv i øjnene. Gennem mange år har branchen haft et overforbrug af materialer og penge. Vi har bygget op, revet ned og smidt ud. Derfor står vores branche i dag for 40 % af verdens CO2-belastning og 35 % af alt affald. Det kan vi hverken ignorere eller være bekendt i en verden, der er presset på stort set alt.

Bæredygtighed skal også være social

Når man taler bæredygtighed, har man haft tendens til kun at fokusere på CO2-udledning og klimaaftryk. Men bæredygtighed må ses i et større og mere holistisk perspektiv, især når man som os bygger rammer om menneskers liv.

Websitet anvender cookies – Vi anvender cookies for at sikre dig at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det. Læs mere