Job & Karriere

Praktik

For os er praktikanter en central del af vores hverdag og udvikling. Vi tror på, at udvekslingen af erfaring og ny viden gør os stærkere; derfor er vores praktikanter ligeværdige kollegaer fra dag et, og de kommer med helt ind i hjertet af virksomheden. 

NĂĄr erfaring og ny faglig viden forenes

Som praktikant i AG Gruppen bliver du en central del af vores hverdag og udvikling. 
Vi tror på at når vores erfaring blandes med din nye faglige viden, så bliver vi endnu stærkere; derfor vil du også blive en ligeværdig kollega fra dag et. 

Vi tilbyder en sjov og lærerig praktikplads med masser af muligheder for indflydelse og frihed til at være dig og gå i dybden med emner der interesserer dig. Har du modet vil du få dine egne ansvarsområder, men bare rolig vores byggeledelse står klar med kyndig vejledning, og et godt socialt sammenhold.

Som en del af holdet skal du også være med til at gå efter guldet! Alle vores projekter bliver bæredygtighedscertificeret til DGNB Guld, og du vil derfor også have muligheden for at opnå en del erfaring med DGNB i praksis. 

TURNUSORDNING

Ved siden af din praktikplads på en af vores byggepladser, har du også mulighed for at få et indblik i indkøbsafdelingen, med en turnusordning og på den måde arbejde med flere facetter af byggeprojekter. 

Ledige praktikpladser

På kommunegrænsen mellem Brøndby og Glostrup bygger vi 667 boliger – en del i Brøndby og den anden i Glostrup. Du bliver en del af vores første hold praktikanter på pladsen, med mange spændende opgaver. Vi afleverer projektet i seks etaper, så i foråret vil der være gang i nedrivningen af eksisterende bygninger, elementmontage af p-kælder og første etape samt lukning af råhus.

Du bliver en del af et nyt, men erfarent, team på AG Gruppens hidtil største projekt og Danmarks største DGNB-certificerede boligbyggeri.

Søg din praktikplads her

Websitet anvender cookies – Vi anvender cookies for at sikre dig at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstĂĄet med det. Læs mere