vil du bo i cikoriehaven?

 

Cikoriehaven

Cikoriehaven er 110 nye andelsboliger, som opføres i Nærheden i 2021 – 2022. De første boliger vil være klar til indflytning i sensommeren 2022. Projektet består af både rækkehuse og lejligheder i varierende størrelser; fra 2 – 4 værelser, så her vil være boliger for enhver smag. Alle får naturligvis egen altan eller terrasse til boligen.
I Cikoriehaven har vi lagt vægt på at gøre plads til diversitet og mangfoldighed i foreningen med forskellige boligstørrelser og -typer, så vi henvender os til de fleste familieformer og livsfaser.

Salgsstart forventes i foråret 2021.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Cikoriehaven

* Obligatorisk felt

Bæredygtigt byggeri

Nærheden er en spændende ny bydel med helt ideelle rammer for en nem hverdag og stærke fællesskaber. Her bor man midt i naturen og grønne omgivelser – men samtidig bynært og med transportmuligheder, uddannelse og indkøb lige uden for døren.
Cikoriehaven er opkaldt efter de fine blå cikorier, og den grønne tankegang er gennemgående for hele projektet, som opføres efter bæredygtighedscertificeringen DGNB-guld. Det grønne gårdrum danner rammen om andelsforeningens fællesskab med legeplads, udekøkken og fælleshus, der understøtter det gode naboskab og kan bruges året rundt til fællesspisning og andre sociale sammenkomster. Der er desuden lagt vægt på at trække områdets vilde natur ind i gårdrummet, som får en naturlig og engagtig beplantning, der passer til den omgivende natur, og som fremmer biodiversitet og bæredygtighed i bydelen.