Følg byggeriet her

Banemarksvej

Arbejdstider for støjende aktiviteter

jf. kommunernes forskrifter for miljøhensyn ved bygge- og anlægsaktiviteter

Brøndby kommune

Mandag til fredag fra kl. 7.00 – 18.00

Glostrup kommune

Mandag til fredag fra 7.00 – 18.00
Lørdag fra 7.00 – 14.00

Februar 2022

Nu begynder der at ske noget pĂĄ grunden Banemarksvej, AG Gruppens byggeledelse er flyttet ind pĂĄ Banemarksvej 4, og vil befinde sig her de næste 6 mĂĄneder under opstarten af byggeriet. 

Vi skal samlet bygge 674 boliger over de næste 3½ ĂĄr. Det er en blanding af lejligheder pĂĄ mellem 60-117 kvm i bygninger pĂĄ op til 6 etager og rækkehuse i 2 etager pĂĄ 109-117 kvm. 

Byggeriet certificeres til DGNB Guld, der er et system til at sikre byggeriet bĂĄde miljømæssigt og socialt. Projektet vil samle mennesker i en kombination af lejligheder og rækkehuse, i et omrĂĄde sammensat af et grønt omrĂĄde mod vest med legeomrĂĄder og beplantning samt grønne arealer i gĂĄrdrum og udenomsarealer. 

De nuværende lejere er sĂĄ smĂĄt ved at rydde de sidste bygninger og AG Gruppen forventer at starte nedrivningen af den store røde hal, hos det gamle Semler, i løbet af marts mĂĄned. 

Nedrivningsarbejdet og byggeriet må påregnet at give gener, da der under nedrivningsarbejdet og byggeriet af de nye bygninger, vil være transport med tunge maskiner, samt støjende og støvende arbejder på byggepladsen.

Vi har pĂĄlagt entreprenørerne, at de skal følge de gældende regulativer vedrørende støj og støv i henholdsvis Brøndby og Glostrup kommune. 

I er altid velkommen med spørgsmĂĄl vedr. byggeriet og evt. gener hos byggeledelsen – Banemarksvej 4, eller pĂĄ banemarksvej@aggruppen.dk 

Vi ser frem til et godt naboskab de kommende 3½ ĂĄr. 

Websitet anvender cookies – Vi anvender cookies for at sikre dig at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstĂĄet med det. Læs mere