Følg byggeriet her

Banemarksvej

Arbejdstider for støjende aktiviteter

jf. kommunernes forskrifter for miljøhensyn ved bygge- og anlægsaktiviteter

Brøndby kommune

Mandag til fredag fra kl. 7.00 – 18.00

Glostrup kommune

Mandag til fredag fra 7.00 – 18.00
Lørdag fra 7.00 – 14.00

Onsdag d. 08.03.2023 vil der blive støbt beton dæk på afsnit 5 ved siden af vores eksisterende bygning. Vi har søgt om udvidet arbejdstid for vores beton entreprenør EMR og vil med denne begynde arbejder kl. 05.00 denne dag, med tilkørsel af beton pumpe og opstilling. Forventet beton lastbiler med tilkørsel fra kl. 06.00. Der vil samlet skulle støbes 550 m3 beton i et samlet stykke.

Vi beklager gener ved dette arbejde og hĂĄber pĂĄ jeres forstĂĄelse for den tidlige opstart.

Ris og ros kan sendes til vores mail adresse banemarksvej@aggruppen.dk 

Spørgsmål kan stiles til ovenstående mail adresse. eller i kan kontakte Janus Larsen direkte på telefon nummer 21723126.

Onsdag d. 15.02.2023 vil der blive støbt beton dæk på afsnit 5 ved siden af vores eksisterende bygning. Vi har søgt om udvidet arbejdstid for vores beton entreprenør EMR og vil med denne begynde arbejder kl. 05.00 denne dag, med tilkørsel af beton pumpe og opstilling. Forventet beton lastbiler med tilkørsel fra kl. 06.00. Der vil samlet skulle støbes 500m3 beton i et samlet stykke.

Vi beklager gener ved dette arbejde og hĂĄber pĂĄ jeres forstĂĄelse for den tidlige opstart.

Ris og ros kan sendes til vores mail adresse banemarksvej@aggruppen.dk

Spørgsmål kan stiles til nedenstående mail adresse. eller i kan kontakte Janus Larsen direkte på telefon nummer 21723126

Torsdag d. 19.01.2023 vil der blive støbt beton dæk på afsnit 5 ved siden af vores eksisterende bygning. Vi har søgt om udvidet arbejdstid for vores beton entreprenør EMR og vil med denne begynde arbejder kl. 05.00 denne dag, med tilkørsel af beton pumpe og opstilling.

Forventet beton lastbiler med tilkørsel fra kl. 06.00. Der vil samlet skulle støbes 500m3 beton i et samlet stykke.

Vi beklager gener ved dette arbejde og hĂĄber pĂĄ jeres forstĂĄelse for den tidlige opstart.

Spørgsmål kan stiles til banemarksvej@aggruppen.dk eller i kan kontakte Janus Larsen direkte på telefon nummer 21723126.

Nu begynder der at ske noget på grunden Banemarksvej, AG Gruppens byggeledelse er flyttet ind på Banemarksvej 4, og vil befinde sig her de næste 6 måneder under opstarten af byggeriet. 

Vi skal samlet bygge 674 boliger over de næste 3½ år. Det er en blanding af lejligheder på mellem 60-117 kvm i bygninger på op til 6 etager og rækkehuse i 2 etager på 109-117 kvm. 

Byggeriet certificeres til DGNB Guld, der er et system til at sikre byggeriet både miljømæssigt og socialt. Projektet vil samle mennesker i en kombination af lejligheder og rækkehuse, i et område sammensat af et grønt område mod vest med legeområder og beplantning samt grønne arealer i gårdrum og udenomsarealer. 

De nuværende lejere er så småt ved at rydde de sidste bygninger og AG Gruppen forventer at starte nedrivningen af den store røde hal, hos det gamle Semler, i løbet af marts måned. 

Nedrivningsarbejdet og byggeriet må påregnet at give gener, da der under nedrivningsarbejdet og byggeriet af de nye bygninger, vil være transport med tunge maskiner, samt støjende og støvende arbejder på byggepladsen.

Vi har pålagt entreprenørerne, at de skal følge de gældende regulativer vedrørende støj og støv i henholdsvis Brøndby og Glostrup kommune. 

I er altid velkommen med spørgsmĂĄl vedr. byggeriet og evt. gener hos byggeledelsen – Banemarksvej 4, eller pĂĄ banemarksvej@aggruppen.dk 

Vi ser frem til et godt naboskab de kommende 3½ år. 

Websitet anvender cookies – Vi anvender cookies for at sikre dig at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstĂĄet med det. Læs mere