Investor

Investér i fremtiden.

Hos AG Gruppen har investorer – danske såvel som udenlandske – mulighed for at investere i en række attraktive byggeprojekter og dermed også fremtidens lokalområder. Som altid når vi bygger nye hjem og arbejdspladser, er der tale om projekter skabt med omtanke for både investorer, nærmiljø og frem for alt de mennesker, der skal bo og arbejde i bygningerne.

 

Erfaring betaler sig.

Siden 1986 har AG Gruppen udviklet flere end 7500 boliger og erhvervsejendomme. Alle er leveret til den aftalte tid og pris og ikke mindst i den lovede kvalitet. Som investor er det din garanti for, at tingene bliver gjort ordentligt.

Se referencer her

Ansvar ned til den mindste detalje.

For at kunne holde vores høje niveau har vi samlet alt på ét sted – fra udvikling til aflevering. På den måde sørger vi hele vejen gennem processen for, at hver eneste detalje lever op til vores kvalitetskriterier. Vi har bolden, og det er os, der står på mål for det, vi gør.

Vi sætter pris på det tætte samarbejde med nuværende investorer og bygherrer og har fokus på, hvordan vi fortsat kan udbygge de gode relationer

Robin Feddern

Investeringer du kan stole på

Vi har bred erfaring med at udvikle for andre og varetager hele værdikæden for vores investorer; lige fra analyse og identifikation af projektmuligheder til aflevering af det nøglefærdige byggeri. Vi vurderer markedet og inddrager en række forhold og har ikke blot den nødvendige viden til at udvikle den optimale bolig eller erhvervsejendom for området, men tager også hensyn til hvordan projektet vil bidrage til det lokale bymiljø, og hvordan vi sikrer os, at det bliver godt modtaget af det omgivende samfund.

Vi tager udenlandske investorer i hånden, når de vil ind i Danmark og skruer det rette investeringsprodukt sammen. Med vores årelange erfaring kan vi være med til at sikre udenlandske investeringer, som tilpasses de særlige vilkår og værdier, der er gældende for det danske marked. Og selvfølgelig altid i den samme høje kvalitet, som vi nu har leveret i mere end 30 år.

Særligt udvalgte byggerier.

Som investor giver vi dig muligheden for at investere i særligt udvalgte projekter. De er udvalgt ud fra geografisk beliggenhed, vores gode kendskab til de områder hvor byggerierne er placeret samt analyser af den forventede befolkningstilvækst og prisudvikling. Som altid, når vi bygger, er der tale om projekter af høj kvalitet, der i mange år frem vil levere solide rammer for de mennesker, der skal bo og arbejde i dem.

Bygget til mennesker, skabt med omtanke.

Hensyn til miljø og samfund spiller for stadig flere en større rolle i vores måde at leve og handle på. Hos AG Gruppen har bæredygtighed længe været et vigtigt fokusområde. Vi udvikler svanemærkede og DGNB certificerede byggerier og var blandt de første til at bygge med upcyclede materialer. Dermed lever vi op til nogle af de højeste miljømæssige krav. Det er blandt andet det, vi mener, når vi siger ”bygget til mennesker, skabt med omtanke”.

 

DOWNLOAD VORES ÅRSRAPPORT HER.

Download
 

Send os en besked

Kontakt os for mere information.

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores portefølje af byggerier og muligheden for at investere, så er du velkommen til at kontakte os på +45 6613 3332 eller via kontaktformularen til venstre.