Find dit nye hjem.

Et hjem er ikke en fiks og færdig pakke, man kan købe, men noget, man selv skal skabe.
Og for at gøre det skal rammerne være i orden. Det er den del, vi står for.

 

DUFTEN AF NY BOLIG

Det er en helt særlig fornemmelse at sætte nøglen i døren, åbne op og træde ind i en nybygget lejlighed. Din lejlighed. De ubetrådte gulve. Panelerne, der står knivskarpt. Den der kontakt, som du trykker på for første gang. Og de hårde hvidevarer, som aldrig har været brugt. Der er altså mange følelsesmæssige argumenter, som taler for at vælge en nybygget lejlighed. Men der er også mange rationelle. For eksempel at vedligeholdelsesudgifterne er lave de første mange år. At du får et lavt energiforbrug. At der er tænkt over materialernes kvalitet. Og at du og dine nye naboer har muligheden for at skabe en helt særlig identitet og kultur i en spritny ejendom.

Alle vores boliger er bygget med omtanke for klimaet, nærmiljøet og de mennesker, der skal bo der. Her finder du vores ledige boliger til salg eller leje.

Skt. Jørgens Engen

Skt. Jørgens Engen

5000 Odense C


Specifikationer

Værelser 4

Størrelse 100-108

Pris fra 2.895.000

Boligtype Rækkehus

Se mere
Se mere

Havnefronten

Jens Hjernøes Vej

8700 Horsens


Specifikationer

Værelser 3 - 5

Størrelse 127 - 172 kvm

Pris 2.895.000 - 7.295.000 kr.

Boligtype Ejerlejlighed

Se mere
Se mere

Tigergården

Nørregade

5000 Odense C


Specifikationer

Værelser 1-5

Boligtype Ungdoms- og familieboliger

Skriv dig op til mere information
Skriv dig op til mere information

Strandhaverne

Amager Strandvej 28-34

2300 København S


Specifikationer

Værelser 1-5

Størrelse 51-152 m2

Boligtype Lejligheder og Rækkehuse

Se mere
Se mere

Greensquare Garden

Strandlodsvej

2300 København S


Specifikationer

Værelser 2-4

Størrelse 61-111

Boligtype Lejebolig

Se mere
Se mere

Mød Anna

En frisk begyndelse

Jeg skulle flytte hjemmefra og havde egentlig ikke lyst til at forlade Fyn, hvor jeg kommer fra. Jeg havde kig på noget dér, men havde svært ved at finde noget, der fungerede med min hund. I august besøgte jeg så min veninde, som også bor her. Jeg kunne godt lide, at det var så lyst, lækkert og symmetrisk. Elevatoren var også vigtig for mig, fordi jeg nemt kan komme op og ned med hunden, og her er store grønne områder lige uden for døren. Når det nu er min første lejlighed, er det også en rar tanke, at alt er nyt, og jeg er lejlighedens første beboer. Det føles virkelig som en frisk begyndelse. Og det er vigtigt for mig at føle mig godt til rette, fordi jeg arbejder hjemmefra. Her har jeg især glæde af, at lyset er så godt, når jeg skal tage billeder eller lave videoer. Her bor mange unge, blandt andet et par drengegrupper i min opgang, og vi har allerede et rigtig godt sammenhold. Fra nogle af mine venner og veninder har jeg hørt, at de synes, det var sådan lidt sørgeligt, da de var flyttet, og deres forældre kørte hjem. Sådan har det slet ikke været for mig. Jeg er lige, hvor jeg vil være.

Anna Hestehauge, 20 år, influencer.

 

Se hvad vi har skabt

Siden 1986 har vi skabt mere end 7500 boliger og erhvervslokaler. Dem er vi stolte af. Se et udvalg af dem her.

Bygget til mennesker