Find dit nye hjem.

Et hjem er ikke en fiks og færdig pakke, man kan købe, men noget, man selv skal skabe.
Og for at gøre det skal rammerne være i orden. Det er den del, vi står for.

 

DUFTEN AF NY BOLIG

Vi går aldrig på kompromis. Hverken når det gælder kvaliteten på de hjem og arbejdspladser, vi udvikler, eller den indflydelse de har på miljøet og lokalområdet omkring dem. Vi har bred erfaring med opførelse af miljø-certificerede byggerier og er aktive i udviklingen af nye, bæredygtige løsninger. Det handler om at tage ansvar og om at gøre sig umage hver eneste dag.

Vi sætter en ære i detaljen og i altid at vælge den rigtige løsning frem for den nemme. Og det uanset om vi udvikler for os selv eller andre, hjælper nye investorer til gode afkast, hyres ind som totalentreprenør eller står som udlejer af egne boliger. Vi afleverer det nøglefærdige byggeri til den aftalte tid og pris - og i den rigtige kvalitet. Vores kompromisløshed er til glæde for dem, som skal leve eller arbejde i vores ejendomme og for dem der ejer dem. Det er vores garanti for gode løsninger for vores kunder, samarbejdspartnere og investorer.

Cikoriehaven

Cikoriegade og Blåfuglestræde

Nærheden


Specifikationer

Værelser 2-4

Størrelse 66-122

Boligtype Andelsboliger

Skriv dig op til mere information
Skriv dig op til mere information

Skt. Jørgens Engen

Skt. Jørgens Engen

5000 Odense C


Specifikationer

Værelser 4

Størrelse 100-108

Pris fra 2.895.000

Boligtype Rækkehus

Se mere
Se mere

Havnefronten

Jens Hjernøes Vej

8700 Horsens


Specifikationer

Værelser 3 - 5

Størrelse 127 - 172 kvm

Pris 2.895.000 - 7.295.000 kr.

Boligtype Ejerlejlighed

Se mere
Se mere

Tigergården

Nørregade

5000 Odense C


Specifikationer

Værelser 1-5

Boligtype Ungdoms- og familieboliger

Skriv dig op til mere information
Skriv dig op til mere information

Mød Anna

En frisk begyndelse

Jeg skulle flytte hjemmefra og havde egentlig ikke lyst til at forlade Fyn, hvor jeg kommer fra. Jeg havde kig på noget dér, men havde svært ved at finde noget, der fungerede med min hund. I august besøgte jeg så min veninde, som også bor her. Jeg kunne godt lide, at det var så lyst, lækkert og symmetrisk. Elevatoren var også vigtig for mig, fordi jeg nemt kan komme op og ned med hunden, og her er store grønne områder lige uden for døren. Når det nu er min første lejlighed, er det også en rar tanke, at alt er nyt, og jeg er lejlighedens første beboer. Det føles virkelig som en frisk begyndelse. Og det er vigtigt for mig at føle mig godt til rette, fordi jeg arbejder hjemmefra. Her har jeg især glæde af, at lyset er så godt, når jeg skal tage billeder eller lave videoer. Her bor mange unge, blandt andet et par drengegrupper i min opgang, og vi har allerede et rigtig godt sammenhold. Fra nogle af mine venner og veninder har jeg hørt, at de synes, det var sådan lidt sørgeligt, da de var flyttet, og deres forældre kørte hjem. Sådan har det slet ikke været for mig. Jeg er lige, hvor jeg vil være.

Anna Hestehauge, 20 år, influencer.

 

Se hvad vi har skabt

Siden 1986 har vi skabt mere end 7500 boliger og erhvervslokaler. Dem er vi stolte af. Se et udvalg af dem her.

Bygget til mennesker