Find dit nye hjem.

Et hjem er ikke en fiks og færdig pakke, man kan købe, men noget, man selv skal skabe.
Og for at gøre det skal rammerne være i orden. Det er den del, vi står for.

 

Tigergården

Nørregade

5000 Odense C


Specifikationer

Værelser 1-5

Boligtype Ungdoms- og familieboliger

Skriv dig op til mere information
Skriv dig op til mere information

Strandhaverne

Amager Strandvej 28-34

2300 København S


Specifikationer

Værelser 1-5

Størrelse 51-152 m2

Boligtype Lejligheder og Rækkehuse

Se mere
Se mere

Ørestad Have

Else Alfelts Vej/Richard Mortensens Vej

2300 København S


Specifikationer

Værelser 2 - 5

Størrelse 65 - 126

Pris 10.500 - 15.400

Boligtype Lejebolig

Se mere
Se mere

Greensquare Garden

Strandlodsvej

2300 København S


Specifikationer

Værelser 2-4

Størrelse 61-111

Boligtype Lejebolig

Se mere
Se mere

Ressourcerækkerne

Robert Jacobsens Vej

2300 København S


Specifikationer

Værelser 2-5

Størrelse 54-146

Boligtype Lejebolig

Se mere
Se mere

Havnefronten

Jens Hjernøes Vej

8700 Horsens


Specifikationer

Værelser 3 - 5

Størrelse 127 - 172 kvm

Pris 2.895.000 - 7.295.000 kr.

Boligtype Ejerlejlighed

Se mere
Se mere

Skt. Jørgens Engen

Skt. Jørgens Engen

5000 Odense C


Specifikationer

Værelser 4

Størrelse 100-108

Pris 3.000.000-3.400.000

Boligtype Rækkehus

Se mere
Se mere

Nordhuset

Else Alfelts Vej/Richard Mortensens Vej

2300 København S


Specifikationer

Værelser 2-4

Størrelse 67-149

Pris Månedsleje 10.250 - 16.000

Boligtype Udlejningsbolig

Se mere
Se mere

Teglhusene

Alliancevej

2450 København SV


Specifikationer

Værelser 2 - 5

Størrelse 72 - 180 kvm

Pris fra 2.449.000

Boligtype Ejerlejlighed

Se mere
Se mere
 • Fremvisning

  Hvis du er interesseret i en projektbolig, kan du kontakte mægleren for en ”fremvisning”. Salgspavillonen giver dig det bedst mulige indtryk af din kommende bolig, med udstilling af boligens køkken, bademiljø, samt forskellige vareprøver på trægulve og klinker. Desuden laves 3D visualiseringer af de kommende boliger, så du får det bedst mulige indtryk af dit kommende hjem selvom det ikke er bygget endnu.

 • Salgsprospekt & hjemmeside

  I salgsprospektet og på hjemmesiden finder du de vigtigste informationer om boligen, byggeriets arkitekter, boligernes indretning samt en beskrivelse af nærområdets muligheder. Hvis der er flere boligtyper at vælge imellem, giver salgsprospektet dig et overblik over valgmulighederne, så du kan finde præcis den bolig der bedst imødekommer dine ønsker og behov.

 • Køb tidligt i byggefasen og få flere valgmuligheder

  Når du køber projektsalg har du mulighed for selv at få indflydelse på indretningen og materialevalget i din lejlighed. Der vil for det meste være valgmuligheder på gulve, badeværelsesklinker, køkkendesignlinje, mm. Dine muligheder for individuelle tilvalg vil fremgå af salgsprospektet på det enkelte projekt.

 • Købsaftalen

  Når du har fundet din drømmebolig indgås en købsaftale. Aftalen indgås med både advokat- og bankforbehold, så du efter underskrift har mulighed for at gennemgå aftalen med din advokat og få din bank til at godkende købet. Du har desuden ret til at fortryde dit køb helt uden omkostninger frem til 6 hverdage efter aftalen er underskrevet.

 • Betaling af boligen

  Når du har underskrevet købsaftalen skal du deponere en mindre del af købesummen og senest 8 dage efter sælgers underskrift, skal du stille en bankgaranti for resten af købesummen. Fortryder du købet inden de 6 hverdages fortrydelsesfrist, får du naturligvis det deponerede beløb tilbage.

 • Den juridiske side af købet

  Når du køber projektbolig gennem AG Gruppen, varetager vores advokat berigtigelsen af handlen. Vi sørger for at skøde og øvrige juridiske dokumenter kommer på plads ligesom vi står for stiftelse af ejer- og/eller grundejerforening. Vi organiserer den første generalforsamling og sørger for at alle nødvendige dokumenter bliver tinglyst. Den eneste omkostning for dig er tinglysning af skødet på din nye bolig.

 • Mens vi bygger din bolig færdig

  Vores egne projektteams er til stede på byggepladsen fra første spadestik, hvorfra de styrer og koordinerer ejendommens opførelse og sørger for at vores høje krav til kvalitet og æstetik altid overholdes. Under hele byggefasen vil vi jævnligt holde dig orienteret om byggeriets fremdrift ved at udsende nyhedsmails med nyheder og andre relevante oplysninger, ligesom du selvfølgelig altid er velkommen til at kontakte vores salgsafdeling, hvis der er noget, du er i tvivl om under byggeriet.

 • Når vi overdrager boligen til dig

  Inden overdragelse af din nye bolig har vi grundigt gennemgået din bolig for fejl og mangler. Derudover gennemgår vi boligen sammen med dig og udarbejder i fællesskab en afleveringsprotokol, hvor eventuelle mangler fremgår. Du har desuden mulighed for inden for 14 dage at reklamere, hvis du i denne periode opdager yderligere fejl og mangler i din bolig.

 • Gennemgang af boligen efter 1 & 5 år

  Efter byggeriets afslutning foretager vi hhv. 1- og 5-års gennemgang iht. AB18. På den måde er du sikker på at evt. fejl og mangler, der er omfattet af vores garanti, men først konstateres efter længere tids ejerskab, bliver afhjulpet uden udgifter for dig.

Hvordan er det nu lige med projektboliger?

Der er mange fordele ved at købe en projektbolig. For det første er den spritny. For det andet kan du selv få indflydelse på alt fra køkkendesign til gulvtype. Og bare rolig: Vi skal nok hjælpe dig med rådgivning hele vejen; fra de første overvejelser, til du overtager det nøglefærdige byggeri. Men du kan jo starte med at tage et kig her på siden.
Så får du styr på de grundlæggende ting, du skal vide, når du køber projektbolig.

 

 

 

Se hvad vi har skabt

Siden 1986 har vi skabt mere end 7500 boliger og erhvervslokaler. Dem er vi stolte af. Se et udvalg af dem her.

Bygget til mennesker