Erhvervsejendomme med omtanke.

Erhvervsejendomme fortjener lige så meget kærlighed og tankevirksomhed som boliger. Det er trods alt her, folk opholder sig omkring halvdelen af deres vågne timer fem dage om ugen. Derfor har vi præcis samme tilgang til erhvervsbyggeri som til alt muligt andet: Enten skal man gøre sig umage, eller også skal man finde noget andet at tage sig til.

 

Fra de første tanker til den sidste skrue.

Når vi skaber en erhvervsejendom, har vi ét eneste mål for øje: At udvikle de bedst tænkelige rammer til det arbejdende folk, inden for det givne budget. Det gælder, hvad enten det er et stort kontor-domicil eller et lille butikslokale.

Og for at kunne gøre det er vi nødt til at være med hele vejen i processen. Det er derfor, vi har samlet udvikling, byggeri og udlejning under ét, så vi kan have hånd i hanke med alt undervejs og sørge for, at hver eneste lille detalje bliver udført til punkt og prikke.

Flerbrugerejendom eller kontor-domicil?

Uanset om du er på udkig efter en etage i en flerbrugerejendom eller et helt kontor-domicil bygget fra bunden, kan vi garantere dig to ting: I fællesskab med dig kortlægger vi din virksomheds behov. Og så knokler vi ellers igennem, indtil de er opfyldt.

Kvadratmeter med overskud.

Når vi skaber en moderne, bæredygtig kontorejendom, tænker vi på alt fra indeklima og grønne materialer til lysindfald, gode mødesteder og effektiv udnyttelse af alle arealer. Den slags gør selvfølgelig, at det typisk koster en anelse mere pr. m2, end hvis du havde valgt en kontorejendom af ældre dato.

Til gengæld kan den moderne version med de kloge m2 ikke bare øge produktiviteten – den kan også reducere sygefraværet, styrke vidensdeling og samtidig mindske arealbehovet per arbejdsplads. Og så ser regnestykket pludselig noget anderledes ud, når man kigger på medarbejderomkostningerne.

Hos os får du ikke bare den første og bedste kontorejendom, men den rigtige.

 

Kunsten at være tilpas besværlige.

Når vi skal skabe den perfekte ejendom til din virksomhed, er vi nødt til at vide lidt mere end blot, hvor mange ansatte der er, og i hvilken del af kongeriget du vil have adresse. Derfor stiller vi en masse spørgsmål. Vi lytter til svarene. Og så udfordrer vi dem. Det er det, vi mener med omtanke: Hos os får du ikke bare den første og bedste kontorejendom, men den rigtige.

 

Sammenhængen mellem caféer og livskvalitet.

En lille købmand eller en café kan gøre alverdens forskel for en nybygget ejendom. Ikke kun fordi det er praktisk. Men fordi det skaber liv. Derfor tænker vi selvfølgelig den slags lokaler ind fra starten.

Fra jord til kontor.

Har du allerede grunden? Så er du velkommen til at tage en snak med os og høre, hvordan vi kan guide dig videre: fra tom byggegrund til funklende ny erhvervsejendom.

Frie kvadratmeter.

Café, butik eller kontor? Se vores ledige lokaler.

At flytte eller ikke at flytte.

Der er meget at tage højde for, når du overvejer at flytte virksomheden fra en ejendom til en anden. Har du brug for lidt uforpligtende sparring?

Tag en snak med Tony Christrup