Erhvervsejendomme med omtanke.

De bedst tænkelige rammer til det arbejdende folk.

 

Fra de første tanker til den sidste skrue.

Erhvervsejendomme fortjener mindst lige så meget kærlighed og tankevirksomhed som boliger. Det er trods alt her, vi opholder os omkring halvdelen af vores vågne timer fem dage om ugen. Derfor har vi præcis samme tilgang til erhvervsbyggeri, som til alt andet vi laver: Enten skal man gøre sig umage, eller også skal man lade være. Det gælder, hvad enten det er et stort kontor-domicil eller et lille butikslokale. For at kunne gøre det er vi nødt til at være med hele vejen i processen. Derfor står vi både for udvikling og opførelse med vores egen professionelle byggeledelse til at styre byggeriet på pladsen. Det er vores garanti for kvalitet – og for at hver eneste lille detalje bliver udført til punkt og prikke.

Kvadratmeter med overskud.

Når vi skal skabe den perfekte ejendom til din virksomhed, kortlægger vi i fællesskab din virksomheds behov. Vi stiller en masse spørgsmål og vi lytter til dine svar. Og så udfordrer vi dem. Hos os får du nemlig ikke bare den første og bedste erhvervsejendom, men den rigtige.

Når vi skaber en moderne, bæredygtig erhvervsejendom, tænker vi på alt fra indeklima og grønne materialer til lysindfald, gode mødesteder og effektiv udnyttelse af alle arealer. Den slags gør selvfølgelig, at det typisk koster en anelse mere pr. m2, end hvis du havde valgt en kontorejendom af ældre dato. Til gengæld kan den moderne version med de kloge m2 ikke bare øge produktiviteten – den kan også reducere sygefraværet, styrke vidensdeling og samtidig mindske arealbehovet per arbejdsplads. Og så ser regnestykket pludselig noget anderledes ud, når man kigger på medarbejderomkostningerne.

Hos os får du ikke bare den første og bedste kontorejendom, men den rigtige.

Fra jord til kontor.

Har du allerede grunden? Så er du velkommen til at tage en snak med os og høre, hvordan vi kan guide dig videre: fra tom byggegrund til funklende ny erhvervsejendom.

Tag en snak med Tony Christrup