Det vi kan.

Kernekompetencer er det, man kan til punkt og prikke. Sådan nogle har vi selvfølgelig også i AG Gruppen. Eller rettere sagt: Vi har én. Projektudvikling. Fra A til Z. Vi udvikler nemlig alt fra bydele til boliger, styrer byggeriet undervejs og står for salget til den kommende beboer.

 

Projektudvikling med mening

At skabe noget. At give det form. At lade det vokse. Ja, udvikling er smukt. Men vi udvikler ikke bare for udviklingens skyld. Vi gør det, fordi det tjener et formål, fordi vi vil noget med det. For eksempel vil vi gerne skabe nogle bygninger, som er rare at leve og arbejde i. Den slags udvikling har vi en del års erfaring med inden for alle slags ejendomsprojekter. Og vi er selvfølgelig med hele vejen i processen: fra idéudviklingen af et nyt område til afleveringen af det nøglefærdige byggeri.
I AG Gruppen ved vi godt, hvad vi vil. Men vi kan også finde ud af at lytte til andre. Det bruger vi faktisk en del tid på, når vi udvikler. Her håndplukker vi de rådgivere, som er de bedste til opgaven og samarbejder om at løse projektet på den mest optimale måde. Med omtanke for ejendommens placering, nærmiljøet og kundens behov. Det er det, vi kalder projektudvikling med mening.

At gøre det ordentligt.

Vores fornemste opgave

Det er vores opgave at sørge for sådan cirka alt. Derfor er vi med hele vejen, og vi blander os i stort og småt. Lige fra køb af byggegrunde og udvikling af lokalplaner til selve byggeriet og godkendelse af den sidste finish inden aflevering. Ved at gøre det – via konsekvent projektledelse og kvalitetskontrol – kan vi nemlig garantere, at vi afleverer til tiden, i den aftalte kvalitet og uden uforudsigelige ekstraomkostninger.

Når vi insisterer på at have hånd i hanke med det hele, kan vi selvfølgelig ikke bare sidde på kontoret. Derfor er vores byggeledelse altid til stede på selve pladsen, hvor de sørger for to ting: Dels at lovgivningens krav til sikkerhed på byggepladsen bliver overholdt, dels at både æstetik og kvalitet lever op til vores standarder. Er vi nogle detaljeryttere? Ja! Og vi er stolte af det. Dét er vores fornemste opgave.

Intelligent by- & planudvikling

By- og planudvikling tager tid. Lang tid. Ofte må man ændre rammerne i kommuneplanen, derefter skal der skabes en ny lokalplan for at realisere byggeriet, og undervejs må man indgå diverse strategiske partnerskaber og samarbejder med myndigheder, investorer, grundejere og brugere. Og så kræver det en række særlige spidskompetencer samt en veludviklet forståelse for politiske, forvaltningstekniske, juridiske, byggetekniske, arkitektoniske og økonomiske forhold.
Kort sagt: Der er en hel del at se til. Og det passer os rigtig godt. By- og planudvikling er nemlig blevet et af vores specialer i årenes løb, hvor vi har oparbejdet og finpoleret de nødvendige kompetencer. Og jo, de andre ting er selvfølgelig også på plads: Vi har en fagligt og ledelsesmæssigt stærk organisation, et velvoksent netværk, en robust økonomi – samt en temmelig god næse for værdiskabelse.

27.05.2019
AG Gruppen sælger unikt Strandvejsprojekt til ejendomsinvesteringsselskabet PATRIZIA.
Læs mere
22.05.2019
AG Gruppen sælger 8000 m2 stort boligprojekt i Hillerød til Koncenton
Læs mere
01.05.2019
Nyt navn til Arkitektgruppen – og styrket fokus på hele værdikæden
Læs mere

Projektsalg og duften af ny bolig

Det er en helt særlig fornemmelse at sætte nøglen i døren, åbne op og træde ind i den nybyggede lejlighed. Din lejlighed. De ubetrådte gulve. Panelerne, der står knivskarpt. Den der kontakt, som du trykker på for allerførste gang. Og så den duft, der kommer dig i møde – de ting glemmer du ikke sådan lige med det samme.

Der er mange følelsesmæssige argumenter, som taler for projektsalg, og dem skal man ikke kimse af. Men der er også nogle mere rationelle. For eksempel at du ikke skal tænke på vedligeholdelse de første mange år. At du får et lavt energiforbrug. Og at du selv kan sætte dit præg på boligen gennem valg af materialer, køkkenelementer, gulvtyper med mere. Er der noget, der mangler? Ja, sjælen. Den må du selv stå for.

Bliv klogere på AG Gruppen

Hvem er vi? Hvornår startede vi? Og hvordan ser det egentlig ud på bundlinjen?

Læs mere