Vores kompetencer

Det vi kan.

Som full-service ejendomsudvikler tager vi ansvaret for hele processen. Vores kompetencer spænder derfor bredt. Fra projektudvikling til intelligent by- og planudvikling, til opførelse af nye boliger og erhvervsejendomme til salg og udlejning af det færdige byggeri.

 

PROJEKTUDVIKLING MED MENING

At skabe noget. At give det form. At lade det vokse. Ja, udvikling er smukt. Men vi udvikler ikke bare for udviklingens skyld. Vi gør det, fordi det tjener et formål, fordi vi vil noget med det. For eksempel vil vi gerne skabe nogle bygninger, som er rare at leve og arbejde i. Den slags udvikling har vi en del års erfaring med inden for alle slags ejendomsprojekter. Og vi er selvfølgelig med hele vejen i processen: fra idéudviklingen af et nyt område til afleveringen af det nøglefærdige byggeri.
I AG Gruppen ved vi godt, hvad vi vil. Men vi kan også finde ud af at lytte til andre. Det bruger vi faktisk en del tid på, når vi udvikler. Her håndplukker vi de rådgivere, som er de bedste til opgaven og samarbejder om at løse projektet på den mest optimale måde. Med omtanke for ejendommens placering, nærmiljøet og kundens behov. Det er det, vi kalder projektudvikling med mening.

BYUDVIKLING MED HJERNE, HJERTE OG HOLDNING

Byudvikling handler om meget mere end boliger. Det handler om, hvem vi er, og hvem vi gerne vil være. Derfor gør vi vores ypperste for at etablere en respektfuld dialog med alle interessenter fra projektets start, så vi sammen kan bygge en ny del af byen med forståelse for fortiden, viden om nutiden og svar på fremtidens behov. Først tænker vi os om og sætter os grundigt ind i det område, vi skal bygge i. Vi holder møder med politikere, borgere og lokale foreninger for at blive klogere på kvarteret og de mennesker, der allerede bor der.

Vi analyserer stedets DNA og skitserer mulige udviklingsscenarier sammen med vores dygtige rådgivere, så vi kan skabe sammenhæng mellem det nye og det gamle. Vi bruger også hjertet, fordi vi gerne vil sætte et positivt aftryk og skabe en udvikling, som gavner hele det område, vi bygger i. Vores projekter skal bidrage med noget og skabe værdi i området og for beboerne, og vi har en klar holdning til, hvad der skaber en god by. Når vi skaber plads til forskellighed og fællesskab i byens kvarterer, styrker vi sammenhængskraften og skaber mere helstøbte byer. Det øger tolerancen og skaber tryghed og trivsel i hverdagen.

At gøre det ordentligt

FORRETNING, FÆLLESSKAB OG FORSKELLIGHED

At udvikle fremtidens byggerier handler mindst lige så meget om at forstå beboernes fremtidige behov og samfundets udvikling, som det handler om at bygge selve boligerne. Derfor forsøger vi altid at kigge ind i fremtiden, hvor vi ser meget forskellige familiemønstre og lige så forskellige behov. Vores investorer leder ofte efter områder med en vis skala, så de kan bygge tilpas stort og samle investeringerne.

Vi vil udvikle de rigtige projekter til de rigtige områder og dermed bygge bro mellem investorerne, de gamle og nye beboere i området og de byer, vi bygger i. Derfor arbejder vi dedikeret på at skabe plads til både forretning og forskellighed. Vi er eksperter i at finde og udvikle de områder af byen, hvor man kan skabe noget stort og noget nyt, men også flytte rammerne for godt og ansvarligt byggeri og det gode liv i de færdige boliger.

Vores fornemmeste opgave

Det er vores opgave at sørge for sådan cirka alt. Derfor er vi med hele vejen, og vi blander os i stort og småt. Lige fra køb af byggegrunde og udvikling af lokalplaner til selve byggeriet og godkendelse af den sidste finish inden aflevering. Ved at gøre det – via konsekvent projektledelse og kvalitetskontrol – kan vi nemlig garantere, at vi afleverer til tiden, i den aftalte kvalitet og uden uforudsigelige ekstraomkostninger.

Når vi insisterer på at have hånd i hanke med det hele, kan vi selvfølgelig ikke bare sidde på kontoret. Derfor er vores byggeledelse altid til stede på selve pladsen, hvor de sørger for to ting: Dels at lovgivningens krav til sikkerhed på byggepladsen bliver overholdt, dels at både æstetik og kvalitet lever op til vores standarder. Er vi nogle detaljeryttere? Ja! Og vi er stolte af det. Dét er vores fornemste opgave.

02.06.2020
AG Gruppen styrker økonomi og udvikling med ansættelse af to nye, stærke profiler
Læs mere
30.04.2020
NREP og AG Gruppen opfører ca. 400 nye, bæredygtige boliger i Københavns Sydhavn
Læs mere
22.04.2020
Se vores nye årsmagasin 2019, hvor du kan læse om vores mange projekter og visioner for fremtiden.
Læs mere

Bliv klogere på AG Gruppen

Hvem er vi? Hvornår startede vi? Og hvordan ser det egentlig ud på bundlinjen?

Læs mere