Det vi kan.

Som full-service ejendomsudvikler tager vi ansvaret for hele processen. Vores kompetencer spænder derfor bredt. Fra analyse og identifikation af projektmuligheder, til projektudvikling og intelligent by- og planudvikling, til opførelse af nye boliger og erhvervsejendomme til salg og udlejning af det færdige byggeri.

 

Projektudvikling med mening

At skabe noget. At give det form. At lade det vokse. Ja, udvikling er smukt. Men vi udvikler ikke bare for udviklingens skyld. Vi gør det, fordi det tjener et formål, fordi vi vil noget med det. For eksempel vil vi gerne skabe nogle bygninger, som er rare at leve og arbejde i. Den slags udvikling har vi en del års erfaring med inden for alle slags ejendomsprojekter. Og vi er selvfølgelig med hele vejen i processen: fra idéudviklingen af et nyt område til afleveringen af det nøglefærdige byggeri.
I AG Gruppen ved vi godt, hvad vi vil. Men vi kan også finde ud af at lytte til andre. Det bruger vi faktisk en del tid på, når vi udvikler. Her håndplukker vi de rådgivere, som er de bedste til opgaven og samarbejder om at løse projektet på den mest optimale måde. Med omtanke for ejendommens placering, nærmiljøet og kundens behov. Det er det, vi kalder projektudvikling med mening.

At gøre det ordentligt.

Vores fornemste opgave

Det er vores opgave at sørge for sådan cirka alt. Derfor er vi med hele vejen, og vi blander os i stort og småt. Lige fra køb af byggegrunde og udvikling af lokalplaner til selve byggeriet og godkendelse af den sidste finish inden aflevering. Ved at gøre det – via konsekvent projektledelse og kvalitetskontrol – kan vi nemlig garantere, at vi afleverer til tiden, i den aftalte kvalitet og uden uforudsigelige ekstraomkostninger.

Når vi insisterer på at have hånd i hanke med det hele, kan vi selvfølgelig ikke bare sidde på kontoret. Derfor er vores byggeledelse altid til stede på selve pladsen, hvor de sørger for to ting: Dels at lovgivningens krav til sikkerhed på byggepladsen bliver overholdt, dels at både æstetik og kvalitet lever op til vores standarder. Er vi nogle detaljeryttere? Ja! Og vi er stolte af det. Dét er vores fornemste opgave.

Ansvarlig by- & planudvikling

Det kræver erfaringer, overblik og evnen til at have visioner for fremtidig brug at udvikle nye, velfungerende bydele. Med vores mange års erfaring i branchen har vi den nødvendige viden og sammen med en god forståelse for politiske og forvaltningstekniske forhold og et veludviklet samarbejde med kommunerne, har vi den nødvendige ekspertise når der skal udarbejdes nye rammebetingelser og byggeretsgivende lokalplaner.
Når vi udvikler nye bydele, vil vi mere end blot sætte projekter i gang. Vi vil også sætte dagsordenen for byudviklingsområdet og skabe bydele, hvor livskvaliteten er i højsædet. Vi arbejder for blandede byer og ser mangfoldigheden og blandingen af boligformer som et væsentligt udviklingsparameter, ligesom vi tager udgangspunkt i de mennesker, der skal bo og leve der. Vi ønsker at skabe rammerne for en grøn og bæredygtig by med plads til leg, liv og fællesskab. Ligesom vi arbejder aktivt på, hvordan FNs verdensmål kan inddrages i selve byggeprocessen for at passe bedre på kloden.

27.05.2019
AG Gruppen sælger unikt Strandvejsprojekt til ejendomsinvesteringsselskabet PATRIZIA.
Læs mere
22.05.2019
AG Gruppen sælger 8000 m2 stort boligprojekt i Hillerød til Koncenton
Læs mere
01.05.2019
Nyt navn til Arkitektgruppen – og styrket fokus på hele værdikæden
Læs mere

Projektsalg og duften af ny bolig

Det er en helt særlig fornemmelse at sætte nøglen i døren, åbne op og træde ind i den nybyggede lejlighed. Din lejlighed. De ubetrådte gulve. Panelerne, der står knivskarpt. Den der kontakt, som du trykker på for allerførste gang. De hårde hvidevarer, som aldrig har været brugt.

Der er mange følelsesmæssige argumenter, som taler for at vælge en nybygget lejlighed, og dem skal man ikke kimse af. Men der er også nogle mere rationelle. For eksempel at vedligeholdelsesudgifterne er lave de første mange år. At du får et lavt energiforbrug. At der er tænkt over materialerne. Og at du og dine nye naboer har muligheden for at skabe en helt særlig identitet og kultur i en sprit-ny ejendom.

Bliv klogere på AG Gruppen

Hvem er vi? Hvornår startede vi? Og hvordan ser det egentlig ud på bundlinjen?

Læs mere